30.11.10.


San

Sinoc sam je sanjala da opet govori.Bila sam srecna sto prica,rekla sam mami,pa,ona lepo opet govori,ponovi to.Izgledala je bolje,samo je jos imala neke ranice po levoj nozi ispod kolena,rekla sam joj to cu ti namazati,sve prolazi.Bila sam mirnija sto joj je bolje,sto se oporavlja,sto prica!
Cesto gledam u nebo i zamisljam da su oblaci crtezi koje mi crta,pa joj ja kazem kako je lepo,bas si napredovala,tesi me lepotama neba.
"Oblak ne zna zbog cega se krece upravo tim smerom i tom brzinom.
On oseca impuls...
Onamo sad moram.
Ali nebo zna zbog cega i kuda
svi oblaci idu,
i ti ces to znati
kad se uzdignes dovoljno visoko
da vidis iznad
horizonata."
R.B.

5 коментара:

  1. Divan crtez! Mislim na tebe, zvacu te.

    ОдговориИзбриши
  2. Stasa je posebana u svemu. Ovaj crtez je lep i bas poseban. Jako mi se dopada. Ja bih crzez zvala Stasa- andjeo i cvece. Ovaj crtez mi daje neku vezu sa Stasinim cvetom, Stasinom korpom, Suncokretom i Andjelom. Samo tako nastavite, pisite, prezentirajte Stasu kroz njene radove, njene reci, sve sto na nju podseca i hvala vam sto to delite sa nama. Stasa je sigurno tako zadovoljna.

    ОдговориИзбриши
  3. Jako lep crtez. Bas je talentovana vasa mila devojcica, a sada, bez ogranicenja u pogledu prostora i vremenada, verujem da moze sve svoje talente do kraja da ispolji. Mislim na vas i na Stasu, i verujem, iskreno, da ovo nije kraj, da ne moze biti kraj. Cuvajte uspomenu na Stasu, i mi cemo sa vama.

    ОдговориИзбриши
  4. Pre dva dana sam i ja sanjala Stasu, onakvu kakva je bila pre ove godine...Veselu, pricljivu, duhovitu. Prelepe su vam slike na FB. Ljubim vas, Natasa

    ОдговориИзбриши