4.11.10.

01. novembar 2010.


Cujem ptice
u tvojim grudima
koje jedva cekaju da polete
Ko sam ja da te sebicno cuvam?
Samo najdrazi pratilac
na tvom putu
koji te beskrajno voli


6 коментара:

  1. Cao Stakice...
    Vidim ovu divnu sliku i vidim kako uzivas u pogledu gde nebo ljubi more. Zvala si me pre neki dan. Znam da si me cekala, ali imao sam neka jos nezavrsena posla pa nisam mogao da dodjem. Znam da neces da se ljutis. Ima vremena. Cuo sam da me ovde jos trebaju neki pa sam resio malo da ostanem a onda, eto mene kod tebe da lepimo nawepnice :).
    Videla si sta se desava ovde, a? Sta kazes. totalna ludnica. Pre neki dan sam puno razmisljao sta se sve sto desavalo i zasto se sve ovo desilo. Znas bre na sta mislim.
    Znas, onaj gore bradonja sto ga zovu Bog, on je tada menjao andjele i sapnuo mi je da je doslo vreme da ih promeni, pa je iz nekog razloga izabrao tebe da budes njegov glavni andjelak. Ne znam kako to ide i na koje vreme, ali tebi je to mnogo jasnije nego meni. Moj andjeo je na zalost slomio krila i to me puno boli. Zacutao je. Nisam ti rekao da sam oslepeo i ne vidim vise nista. A i ogluveo sam, jer ne cujem vise reci. Jedino mi je ostao govor, ali sta da pricam kad nema ko da cuje.
    Znas, mnogo sam ti tuzan ovih dana bre. Neki ljudi su mi okrenuli ledja, neki su mi svasta rekli, neki me ne vole vise.... a ja...
    Sta mi preostaje nego da tugujem.
    Sutra cu mozda da perem moju kucu. Jedina je ona koja me iskreno voli. Znam da me sutra mozda nece voleti zbog kupanja ali vreme joj je.
    Idem ja sad malo da legnem, nesto me opet zeza srculence. Idem da zagrlim moju kucu.
    A ti pusti pogled i gledaj da li ce more da pokvasi nebo.
    Andjele hvala ti za andjela, iako.....
    Ljubi te cika Moki

    ОдговориИзбриши
  2. jeste,predivna fotografija. Svaki dan dodjem na ovaj blog, da proverim da li Stasica gleda ka ovamo,cuva li nas..i da se isplacem kao covek..Stasice,dusho,pronadji moju sestru Gagu,imala je 7,5god,dok se vreme merilo..nadji je dusho,molim te,i cuvajte jedna drugu..nekako,ti si mi najcvrsca veza sa mojom malom sekom Gagom..izvinite,prijatelji sto sam sebican..

    ОдговориИзбриши
  3. Divna fotografija,divan tekst..Mislim na Vas UVEK..

    ОдговориИзбриши
  4. И фотографија и текст су надљудски лепи!

    ОдговориИзбриши