15.7.10.

poziv

-Hajde, vreme je da zovemo bolnicu.
-Ne mogu. Zovi ti.
-Moraš, ne mogu ni ja da zovem!
-Nemam glas! Knedla mi u grlu!
Plačemo.
-Hajde, moramo da zovemo da vidimo kako je?
-Šta da pitam?
-Kako je, kako je prošla noć, jeli svesna, jesu li joj izvadili tubus...
-Daj mi telefon, ne mogu da ustanem.
Zvoni.
-Izvolite?
- Ovde otac Staše Mihić................................................... Kako je ona?
-Nepromenjeno.
-.................................................................Jeli svesna?
-Nije. Ali izvađena joj je tuba, diše normalno.
-Jeste li joj davali sokiće (tinkturu sigme i aleksinačku tinkturu) i homeopatiju?
-Gospodine, nemamo mi vremena da joj svakih pola sata nešto dajemo! Dali smo (sigmu), i nije povratila kao juče. Imamo drugu decu, teške bolesnike i moramo i njih da gledamo. Nije Vaše dete jedino (trudila se da bude ljubazna i da me ne povredi). Gledamo da je osposobimo i ako sve bude u redu, prebacimo na odeljenje da bude sa majkom. Mi stvarno dajemo maksimum.
-.....................................................Znam, znam. Hvala. Možemo li da dođemo pre posete da joj damo sokiće koje treba danas da primi.............................................................?
-Može, dođite pustićemo mamu neka da šta treba, neka je istrlja, a sad stvarno moram da idem.
-.................................Hvala Vam.
-Šta kažu? ..................................Dobro je. Spremaj se idemo. Još ima nade, osvestićemo je mi.
-Znam, ali dokle? Voleo bih da ide na magnet, pa da vidimo da li je đubre napredovalo, ili je kojim čudom isto. Možda se smanjuje? To bi mi pokazalo da li da je uopšte budimo i prolazimo kroz isto, ili da je pustimo da spava. Neću da se muči i da pati. Ako je i od Boga, mnogo je. Moramo na magnet!
-Gde? Opet kod njih? Pa ni jedan magnet ne urade dobro!!!!!
-Ma znam. Ali kako god, moći će bar nešto da se vidi. Ona je ionako bez svesti, a i tu je, nemoramo da je cimamo na privatnu kliniku... Hoću da znam!
-Ok. Idemo...

9 коментара:

  1. hrabro, samo hrabro, pa sta Bog da... valjda sve ima neki svoj razlog...

    ОдговориИзбриши
  2. Preteska situacija, preteske odluke... Stalno mislim na sve vas!

    ОдговориИзбриши
  3. Ja stvarno ne znam da li ce neko razumeti moj apel. MMS kapi su kapi koje unistavaju rak. Citam vec 2 dana o tome. Ne znam engleski pa se ubijam na drugim jezicima. Prosto ne znam moze li to da pomogne sada. A zar nije moguce raspitati se na engleskom? Ima li nekog ko zna engleski : http://www.mmseurope.info/miraclemineralsupplement.html
    Ima li nekog ko je upoznat ovim? Moze da se nadje u prodaji, ja najverovatnije mogu da ga nabavim u Svajcarskoj, ali verujem da ima i u Srbiji. Kosta oko 10 eura i rastvara se sa limunom. Za dugi pocetak je dovoljna jedna bocica. Pocinje se od 1 kapi MMS i 5 kapi obicnog limuna i to ujutru i uvece i svaki dan se povecava za 1 kap. Mogu detaljnije da objasnim, jer sam citala na italijanskom instrukcije.Ako je potrebno ja sam na s.pipistrela@gmail.com
    Molila bih da se javljaju oni koji nesto znaju o ovome. Takodje da se javljaju ljudi koji imaju iskustva. Mozda je ovo bas resenje. Svi to tvrde. Objasnjeno je i kako to resava u organizmu. A moze se pomesati sa sokom, bitno da je sok cist, prirodan i bez vitamina C.

    ОдговориИзбриши
  4. ja sam doktor dva moja prijatelja su zaustavila rak sa lekom Dr Li iz izraela,ona je inace radila u kini u institutu za izucavanje raka.
    Javite mi se na mail annatommic@gmail.com da vam prosledim adresu i podatke.
    Svi lekovi su na biljnoj bazi!!!!!!
    Upravo jednu turu pije nasa prijateljica koja ima metastaze na mozgu.
    Drzimo Stasi palceve!!!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala vam na podršci!

    Dejane, Staša već pije te lekove još od februara.

    ОдговориИзбриши
  6. Da li vam nešto znači to što čitam, plačem i molim se, eto, samo da znate.

    ОдговориИзбриши
  7. Ne mogu da opisem koliko me je pogodilo sve ovo sto sam procitala i kroz sta prolazite. Mojoj 23-godisnjoj sestri je u Decembru prosle godine ustanovljen kancer janika u poodmaklom stadijumu. Poznato je da ova vrsta kancera ima jako visoku stopu smrtnosti. Odstranjena su joj oba jajnika, materica i trbusna maramica. Imala je metastaze na debelom crevu ali nam je receno da ce to biti tretirano hemoterapijama. Necu ni pominjati kroz sta smo prolazili, vi to vrlo dobro znate. Nasa prva odluka je bila da izaberemo jedan nacin lecenja i da se drzimo toga umesto da pokusavamo sa hiljadu drugih. Izabrali smo makrobioticku ishranu, odnosno unos alkalne hrane. Uz to provela sam dane i noci na internetu proveravajuci sva klinicka ispitivanja za sve moguce vrste hrane i lekova. Pronasla sam da su najboljima pokazali brusnica i djumbir, posebno ukoliko se uzimaju u toku same hemoterapije. Porucili smo iz inostranstva kapsule djumbira posto ih kod nas nema (moze se koristiti i sam prah ali je jako ruznog ukusa) i kupili kvalitetne kapsule brusnice. Brusnica povecava ucinak hemoterapije za cak 6 puta, provereno i potvrdjeno. Najbolji dokaz efikasnosti ovakvog nacina ishrane i lecenja je trenutno stanje moje sestre. Zavrsila je 6 ciklusa hemoterapije bez ikakvih problema. Krvna slika je celo vreme bila savrsena. Nedavno je zavrsila sa terapijama i uradila magnetnu i CT. Hvala bogu, sve je cisto. Moram da pomenem da nam je lekar pre pocetka terapije rekao da se plasi da ona ovo nece moci izdrzati. Zasto smo se odlucili na ovaj metod? Statisticki gledano, upravo ovaj pristup lecenju imao je najvise uspeha u poredjenju sa svim ostalim metodama. Pozdrav i drzite se. Moje misli su sa vama.

    ОдговориИзбриши
  8. Ranka

    kako mogu da vas kontaktiram, molim vas trebate mi jako. Moj e-mail: s.pipistrela@gmail.com

    Molim vas, molim vas...........

    ОдговориИзбриши