21.12.10.

Pripreme

Pripreme su pri kraju i sve je teze.
Zelim jos jednom svima da se zahvalim sto ste nas pratili,posebno onima koji su je obradovali,koji su nas licno zvali i posecivali,svima koji su bili na sahrani i pomenu.
Datum polaganja urne smo objavili da bi oni koji zele mislili na nas u to vreme,ne zelimo da se bilo ko oseca obaveznim da prisustvuje.Smatramo da je to intiman cin.
Sto vreme vise prolazi,cini se da je sve nestvarnije,hocemo jos taj trenutak sa njom.Svi ostali su odavno u nama.

4 коментара:

  1. Mislim i mislicu na vas. Pozdravite mi Stasu i recite joj da je volim.

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Lana,

    Nisam se dugo javljala i pisala, ali evo da kazem i ja nesto. Cini mi se da ti je sve bolje i bolje sto me posebno raduje. Sigurno postoje i trenuci kad padnes i trenuci kad se dignes i kad je mnogo tesko ali ides napred i to je nesto. Ja sam upravo 5 dana provela s Kjarom na putu. Videla je Veneciju, Veronu, Milano, Ljubljanu, a stigla je i da se poigra sa sestrom i bratom od strica koje obozava. Pratim te i dalje i dalje placem s tobom, ali u isto vreme i ucim. Ucim da ni jedan trenutak ne propustim s Kjarom i da nema potrebe s tim. Iako ima samo 2,5 godine vodimo je svuda sa sobom. U Italiji je prvi put bila s nama sa svega 2,5 meseca, a na ovom poslednjem putu bila je fenomenalna. Cude mi se sto je svuda vodimo i kazu nam da oni ne bi mogli tako sa svojom decom, ali ja ne bih mogla drugacije.
    Zato zalim da ti se zahvalim na svemu. Ti si na najtezi nacin naucila ono sto je najbitnije u zivotu a to su ti sitni slatki trenuci s decom, sto si nam na najbolniji nacin prenela.
    Kjarina mama

    ОдговориИзбриши
  3. Jos uvijek smo uz vas. Hvala na prelijepim slikama Stase. Volim je vidjeti ovako nasmijanu. Imam osjecaj da je i sada takva. Javljajte se redovno... Pusa jedna velika iz Holandije......

    ОдговориИзбриши
  4. I ja sam sa vama u mislima. Obavezno mi sacuvaj jedan kalendar, mnogo bih volela da ga imam.

    ОдговориИзбриши