10.9.10.

Promene u Stašinom stanju su veoma brze, minimalne i vidljive jedino nama i doktorima. Zbog toga ne želim stalno da pišem na blogu jer bi ličilo na šalu. U međuvremenu, Staša je pobedila još jednu infekciju. Moram da priznam da je od pre dva dana počela da mrda glavom i ustima, da otvara oči, a jutros je, kažu doktori, gledala celo pre podne! Naravno da nam savetuju da ne pridajemo značaj tome jer, u njenoj situaciji promene su česte, itd, itd. Mi idemo dalje, naravno, i svaki micak nam puno znači. Nosimo hranu tri puta dnevno i dajemo naše terapije. Snimili smo Mašin glas na diktafon i pustili Staši - povećao se broj otkucaja srca. Pričamo joj, masiramo je, ljubimo, sugerišemo, i nadamo se najboljem.
Kada smo Maši pustili ranije snimljen Stašin glas, njena reakcija je bila potresna: ''Stakiiiii, pa to si ti?! Tako mi nedostaješ!'' I tu nam je rekla sve o njenim frustracijama. Sada je i Maši mnogo bolje, posvećujemo joj maksimalnu pažnju i rezultati se vide.
Zahvaljujemo se na komentarima i korisnim informacijama. Staša nije u stanju da se pomera, a kamoli da putuje negde na lečenje, a svakako ću otići na uvodno predavanje o Teta isceljenju.

8 коментара:

  1. Dragi Mihici,
    Ne prodje ni dan, a da ne pomislimo na Stasu. Nas doprinos Stasi je ljubav, blagoslovi koje joj saljemo, kao I zelje od srca da se Stasa izbori sa svim sto je snadje. Ona to cini polako, strpljivo, ali najbolje moguce. Vasa uloga je tu najbitnija I sreca je da ima vas za roditelje, jer ste vi vec pomerili planinu za nju. Vas sve puno pozdravljamo, a Stasa vec zna da smo uz nju.
    -"Cuda ne remete zakone prirode, jer su zakoni prirode zasnovani na cudima." Biljana I Sale

    ОдговориИзбриши
  2. Dragi Mihici,
    Vasi prijatelji svaki dan otvaraju ovaj blog i raduju se i najmanjem pomaku. Evo ,ja sam zapravo bila u raznim mislima ovih dana. Zelim Stasici samo ljubav slati i zato Vas molim da nam pisete.
    Imam jos jednu molbu,stavite nam Stasinu sliku,na kojoj je ona nasmijana,radosna,sija od zdravlja da ju takvu i zamisljamo i da tako ,mozemo mislima, molitvama i ljubavlju mijenjamo to njeno stanje disbalansa u stanje kada je sve bili kako treba
    Sve Vas volimo
    i pridruzujem se Biljani i Saletu : "Cuda ne remete zakone prirode, jer su zakoni prirode zasnovani na cudima."

    ОдговориИзбриши
  3. Prethodni postovi upravo govore i šta ja osećam, i čekam samo dobre vesti.
    Staša i vi sa njom imate moć da pobedite.

    ОдговориИзбриши
  4. hajde Stasice, lutkice.... samo hrabro, ja znam da moze i ti ces pobediti.

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Staša, svaki dan mislim na tvoju napaćenu dušicu i svaki put kažem - ona veruje da će jednom biti kao pre, pa mora tako i biti. Drži se dušo mala. Volimo te,
    LucaLukaLolaBorko

    ОдговориИзбриши
  6. U mislima si nam stalno,
    u nasim moitvama za tvoje zdravlje,
    znam da osecas nase pozitvne vibracije,
    jos samo malo na pragu smo do pobede...
    Vole te svi i daju ti snage...
    teta vila

    ОдговориИзбриши
  7. Kako je mila, pišite, nije neozbiljno. I nama je svaka promena ogromna, radujemo se

    ОдговориИзбриши
  8. Mislim na vas i verujem da ces ti, Stasa biti zdrava uskoro. Da si snazna i da je tvoja volja jaca od svega sto te momentalno sprecava
    da nam se pridruzis.

    Budi uporna i znaj da se radujemo svakom tvom naporu da sto pre budes ponovo sa nama!

    Aleksandra

    ОдговориИзбриши