15.9.10.

mama Svetlana





Zelela bih da se zahvalim svima koji pisu i interesuju se za Stasu i za nas.Ne mogu da dodjem cesto do kompjutera, ali mi Rista i sestra prenose poruke. Jako mi je bilo drago da cujem da je pisalo drustvo iz srednje skole, bas me je zanimalo kako ste i sta radite, steta sto se na nadjosmo lepsim povodom. Ne mogu da pisem, ali mi mnogo znaci sto se javljate sa svih strana i sto me se setite. Svi ste mi u glavi, ali u mom srcu je sad haos i ne stizem normalno ni da mislim, a ne da pisem. Sve svoje vreme provodim sa decom, a noci su mi najteze, tada ni ne zelim za kompjuter. Veliki pozdravi za Anu, Ivanu, Milicu Popovic, Senu, Obradovica, Aleksandru, Danijelu, Gabi, sa Linom se cujem, cmok svima, izvinite ako sam nekoga zaboravila.
Hvala i ostalima <3

15 коментара:

  1. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Sta reci, kad pisem, komentari nece da se akceptiraju, a onda mi ih pusti u duplikatu. To mi se desava samo ovde na Stasinom blogu i to vec drugi put. Stasa zeli nesto da mi prenese, ona oseca. Srce maleno, POBEDICEMO MI. Verujte u Srasu, ona je cudo i nema tu ali.

    ОдговориИзбриши
  3. Mila moja malena
    Samo hrabro
    cela moja porodica je uz tebe
    Bori se mila moja devojcice
    Sarenko

    ОдговориИзбриши
  4. Ma ne znam, sve nešto ne verujem u tu priču o otkazivanju pluća, srca ... Evo čitam opet sve iz početka i toliko ima nestručnosti i lekarsnih propusta, knjiga bi mogla da se napiše. Sve mi se čini da je opet tako nešto u pitanju. Samim tim što nisu (smeli) da vam kažu na vreme da su je prebacili na aparat 100%. Ako je moralo, što nisu odmah rekli. Znate, meni se čini da je bilo ovako - dežurni te neke noći kada je možda otežano disala ili imala krizu nije znao šta da radi (kao ni ona doktorka u hitnoj) pa je za avaki slučaj uključio aparat. A onda su je tako i ostavili da bi pokrili svog kolegu, kao moralo je samo smo zaboravili - nije nego. Toliko sam juče kada sam pročitala bila ljuta. Toliko sam i sama bila u situaciji da otkrijem kako čuvaju leđa jedan drugome ne vodeći računa o zdravlju pacijenta. I zato se ne dajte, kao što se ni Staša ne da, prkosi im svima i pokazuje znake koji nikako ne ukazuju da CNS otkazuje, nego da tu neko mnogo mulja.
    Bravo hrabra devojčice.

    ОдговориИзбриши
  5. Lina Stajic September 17 at 5:22pm Reply:) Cujem se sa njom stalno i citam blog svaki dan, videla sam to juce... Svaka joj cast, ne usudjujem se ni da pomislim kako bih se ja drzala da sam na njenom mestu. Srce me boli kroz sta prolazi i sto joj sudbina ispade takva, ali valjda ce se sve zavrsiti sto je bolje moguce za malecku.

    Pisite svi kad stignete, sve najbolje vam zelim! .
    Jelena Vukicevic Radoicic September 17 at 6:25pm ReplyPratim sve što se dešava sa Stašenjkom, čitam sve vaše komentare.
    Ceco, svi smo uz vas, daće Bog, biće dobro.
    ljubim vas
    pozdrav za sve iz 12-te gim. .
    Daniela Dobozanovic Marinkovic September 18 at 8:00am ReplySvaki dan mislim na malecku i Cecu.
    Verujem da ce na kraju sve da se zavrsi dobro jer su obe jako hrabre.(mada su i to slabe reci za to kako se drze).

    Puno pozdrava porodici Mihic, posebno maloj divnoj Stasi i Ceci!
    Pozdravi i svima iz srednja skole

    ОдговориИзбриши
  6. http://www.biospajz.rs/katalog/jezgro-kostice-sljive-100-gr.html

    ОдговориИзбриши
  7. Milica Blitva Subotic September 20 at 12:45pm ReplySvim srcem smo uz Cecu i njenu porodicu, i ja i moja porodica. Molimo se za njih. Kada Stasa ozdravi trebalo bi da joj napravimo zabavu za pamcenje sa klovnovima i balonima i svim cudima. Da se svi sastanemo i povedemo svoju decu.
    Svima vam saljem poljupce, Milica Subotic (ex Blitva)

    ОдговориИзбриши
  8. Aleksandar Obradovic September 20 at 3:32pm ReplySvetlana,
    Hvala ti puno na poruci. Naravno da te svi mi razumemo i da ti nije sada ni do prepiske ni do kompjutera i da si svim svojim bicem potrebna maloj Stasi. Ja sam Lini jos zimus rekao da necu da te zovem telefonom, najvise zato sto ne treba da ti oduzimam vreme na razgovor ali znaj da smo svi mi uz malu Stasu i tebe. Budi jaka, hrabra i veruj, jako veruj da ce biti bolje, a mi cemo svi biti tu uz sve vas i verovacemo u vas.
    Puno ljubavi,
    Obradovic

    ОдговориИзбриши
  9. Čestitm na snazi i pozitivnom stavu, tako i treba, verujte da će biti dobro i biće.Razumem kako vam je, i divim vam se.
    I moja ćerka je dugo bolesna, ali se ne može porediti, ona je u životnoj opasnosti od sebe same, pa kad čitam o vama, pribegla bih merama koje ne bi odobrili pedagozi i psiholozi, malo bih je po guzi, iako će uskoro napuniti dvadesettri.
    Staša, slušaj mamu, ti možeš ozdraviti, igrati se sa sekom i drugarima, samo slušaj mamu i unutrašnji glas koji te zove da budeš sa svima koji te vole.

    ОдговориИзбриши
  10. http://www.curenaturalicancro.com/

    http://www.curenaturalicancro.com/cancertherapy-brain-cancer.html

    ОдговориИзбриши
  11. Hvala S ... znamo za to, ali niko neće i nije hteo da se time bavi, jer - ko će to hteti da joj da direktno u glavu?
    Najbolja terapija je, kako kaže dr. Simoncini, direktno ubrizgavanje u tumor, tako se smanjuje, a kad je u glavi i na mozgu, niko neće da se usudi da to uradi :(

    Hvala na najboljoj nameri :)

    ОдговориИзбриши
  12. Pipi,
    Javno se izvinjavam što sam greškom izbrisala Vaš post :( stvarno je bilo slučajno!!!!

    Ako ga imate negde, pošaljite ga opet, molim Vas!

    ОдговориИзбриши
  13. Imala sam problema sa netom ali nisam prestajala da mislim na Stasu i na sve Vas... Molim se za malenu i njeno zdravlje verujmo u najbolji ishod... Budite jaki kao i do sada...Nemoj da dozvolite da vas zarobe sumorne slutnje i ocaj... Procice ovaj crni period u vasim zivotima... Verujmo u Stasino ozdravljenje i sto skoriji povratak kuci...Postoji neko ko nas vodi smerno ka tom cilju... Voli Vas i misli na Vas Vila

    ОдговориИзбриши
  14. Ova zena kaze da je dr Simoncini dosao kod nje u meksiko http://www.cancertherapy.tv/patient-testimonials/cancer-de-mama-amelia-mx/

    ОдговориИзбриши