2.6.10.

Hvala svima za podršku

Hvala svima za podršku koju nam dajete, to nam puno znači. Kad posustanemo, tu su prijatelji da nas podignu.

Dr Bekić je vrstan stručnjak, čovek pun razumevanja i otvoren za saradnju. Daće sve od sebe da Stašu ponovo dovede u stanje kada može da primi radioterapiju. Predložio sam mu da pogleda ono što nude sa klinike Burzinski iz Hjustona, jedine klinike koja nam je pozitivno odgovorila. Njegov profesionalni stav je da ne dodaje nepoznatu terapiju u već proveren protokol, ali da će pogledati o čemu se radi. Ne želim da insistiram na bilo čemu, pogotovo ne na nečemu o čemu nemam pojma, i ne bih želeo ponovo budem taj koji se hvata za slamku, ali ću se truditi da i tu slamku stavim na raspolaganje, pa neka stručnjak proceni. Nikad se ne zna.

tata Rista

5 коментара:

  1. Nada uvek postoji i kako kažete, nikad se ne zna.
    Volela bih da imam čarobni štapić, imam samo molitvu!
    Gospod je milostiv.

    ОдговориИзбриши
  2. SAmo tako Risto,ne daj see.
    valjda ce bog sacuvati vaseg andjela.

    ОдговориИзбриши
  3. Risto, uradio si najbolje za svoje dete onda kada su je doktori otpisali i nema apsolutno mesta krivici. Možda će ti zvučati surovo, ali ona prošli put, kada je kako kažeš mogla, a nije primila terapiju, možda ne bi bila u tako dobrom stanju, da ne kažem nešto gore, da se niste baš vi borili i uključivali alternativne metode u terapiju. Hvala Bogu da ste konačno pronašli lekara koji nije pesimista, hoće da pokuša i ne daje rokove. Pa da prošli put baš lekari nisu rekli da joj nema spasa, vi se ne biste hvatali za slamku. Dakle samo hrabro, URADILI STE NAJBOLJE ŠTO JE U DATOM TRENUTKU MOGLO DA SE URADI. Ljubimo vas, Lola Lucia Luka i Borko.

    ОдговориИзбриши
  4. Uz vas sam.Poljubite Stasu i prenesite joj poljubcem moju pozitivnost, moju nadu, moju zelju i veru da uskoro bude zdrava. Vera je jako bitna i najbitnija stvar u svemu i ja verujem i verujem da i vi verujete i USPECEMO SIGURNO. Nije slucajno, kao sto izgleda, da postoji ova vrta komunikacije, od velikog je znacaja, a nisam ni pomislila da cu vas upoznati i toliko se navezati na vas. Samo sam htela da negde u PC-u skupi slikice mojih radova, al eto, ustvari zivot je jako zanimljiv i zato Stasa zivi sa nama vesela i radosna i zdrava. Pomolimo se za Stasu svi zajedno, USPECEMO, USPECEMO, OSECAM, VERUJEM.

    ОдговориИзбриши
  5. kao sto je Stasa nacrtala, sutnite doktore pesimiste u stomak i samo nepred. vi ste mnogo hrabri ljudi a Stasa je vase ogledalo, mnogo navijam za vas.

    ОдговориИзбриши