6.6.10.

Četvrta hemioterapija

Staša je primila 4. ciklus hemioterapije i došla je kući. Ne oseća se dobro, veoma sporo i nerazgovetno priča, neraspoložena je i ne želi nikoga u svojoj blizini, osim mame. Odbija hranu (kome bi i bilo do jela u takvom stanju?), i ono malo što pojede, povrati. Prima Dexason, krvna slika je bila odlična pre otpuštanja iz bolnice. Zbog nedovoljnog unosa tečnosti i hrane, prinudjeni smo da joj opet plasiramo nazogastičnu sondu. Ponovo je izgubila na kilaži, ima 15.5 kg, na početku ove golgote imala je 19.5 kg. Molimo se Bogu svakodnevno da sve bude kako treba.

p.s. Trebaju nam preporuke za pouzdanog i proverenog kliničkog psihijatra koji se bavi hipnozom.

tata Rista

3 коментара:

  1. Krvna slika je odlicna. To je dobar znak. Jeste tezak period, ali ce dati svoje dobre rezultate. Samo hrabro uz vas sam. Molim se za Stasu, uspece ona, ja sam sigurna a i svi ostali sa mnom. Molim se svaki dan za njeno zdravlje i mislim na nju.

    ОдговориИзбриши
  2. cerka vaseg prijatelja je,,,dragana jelovca,,,jedina informacija koju imamo je lekar psihijatar iz gradske bolnice,,ne znam mu ni ime,,pokusajte da okrenete gradsku bolnicu da se raspitate...NE znam da li zelite kontakt sa osobom koja je bila na filipinima ,,,imala je dva tumora koja su izvadjeni ne hirurskim putem,,,,ona ima i video snimke o toj interveniji,,sama intervencija je manje od sto dolara,,jedino ,avionska karta,,,ona je ozdravila,,,i dobro je,,ako vas zanima ja vam mogu poslati ime i telefon te zene,,,,moj mail je nat.jelovac@gmail.com pozdrav natasa

    ОдговориИзбриши
  3. Moja ćerka je duže vreme psihijatrijski bolesnik, zna Dragana. Išla je na četiri tretmana kod Tatjane Biočanin, ali ona nije lekar, bavi se hipnoterapijom, to je negde u inostranstvu naučila. Moja ćerka je puno bolje i prezadovoljna je. Ne znam kako hipnoza može da pomogne, ali dobro je znati.
    Ona radi kod Fontane, tel.065-558-88-18
    Evo i linkova o njoj

    http://www.lisa.rs/svet-oko-nas/tema-nedelje/7280-Moc-snaga-podsvesti.html

    http://www.e-novine.net/zdravlje/vi-i-vasa-porodica/4735-snaga-podsvesti.html

    http://onamagazin.com/pdf/0009/hipnoza.pdf


    U poslednjem, junskom broju Sense, ima članak Reči koje menjaju život-upoznajte hipnoterapiju, napisan na osnovu intervjua sa Jelenom ter Haar, hipnoterapeutom i refleksoterapeutom. Nema kontakt podatak, mozda se može naći na netu.
    Molim za vas.

    ОдговориИзбриши