23.1.10.

Upala pluća

Našlli su joj krevet, zajedno je sa mamom... Staša ima početni stadijum upale pluća. Veoma je iscrpljena i ceo dan spava. Ima temperaturu jedva govori zato što je grlo boli i ima tubus koji kroz nos ide do želuca i tako jede i pije. Na kiseoniku je. Večeras su ponovo izvadili dosta sekreta.
Uprkos svemu ovome, čini nam se da dobro izgleda.

Danas sam saznao da je seme kupine prirodni citostatik. Uz to seme treba dodavati mleveni propolis u medu i perga (1gr dnevno).

Ne mogu da dobijem jasniji znak od ovoga. Ostaje u Institutu za majku i dete do četvrtka. Dobili smo malo na vremenu da joj podignemo imunitet.

tata Rista

4 коментара:

  1. Желим вам сву срећу овог света! Држим палчеве ;)))

    ОдговориИзбриши
  2. Risto, sigurna sam da će se Staša brzo oporaviti od upale pluća. Deca su mnogo jača nego što nam se čini...Ali smatram da je NEOPHODNO da se sprovede i zračna i polihemio terapija. Deo tumora je ostao u ponsu i jedini način da se on istopi i nestane je lečenje terapijom za koju je dokazano da deluje na tumor. Pored toga se može primenjivati i alternativna terapija, ali samo u kombinaciji sa zračnom i hemioterapijom. Izdržite, užasno je teško, ali to je jedini način da se Staša izleči.
    Svim srcem smo uz vas.
    P.S. da li ste čuli za Todoxin, za imunitet je odličan, naročito kod primene polihemioterapije smanjuje neželjene efekte citostatika i održava krvnu sliku u granicama normalnih vrednosti.

    ОдговориИзбриши
  3. Opet su izvadili dosta sekreta danas i klistirali je, konačno je oslobodila malo stomak.
    Ima temperaturu od juče.

    ОдговориИзбриши
  4. Dragi Mihici, uz Stasu sam svaki tren i sigurna sam da ce se izvuci iz ovoga. Verovatno joj je imunitet toliko opao da se sad to manifestuje kroz razne sporedne bolesti...Jadnicak mali. Slazem se sa Vesnom da treba sve probati, sve izdrzati.

    ОдговориИзбриши