8.4.12.




Maši za rođendan ! Otpevala je pesmu sebi za rođendan gde je moja sestra,šta radi, zašto nije sa nama, da li spava, sa kim se igra. Zaplakali smo, a ona je rekla, sad ću ja da pevam pesmu i ona će brže doći. Našla sam jedan poklon koji je Staša kupila za Mašu i koji je ostao zapakovan u našim seobama, negde u jednoj kutiji. Sinoć, posle te pesmice sam joj dala i sad se ne odvaja od te lutkice-crvića. Prošlo je godinu i po dana, pa to ne znači baš ništa, ništa. Maša joj još čuva igračke i čeka je, a je čujem kako me zove. Neko mi je rekao da će biti malo lakše kad prođe godinu, godinu i po dana, nije tačno. Jednako nam nedostaje svima .

8 коментара:

  1. Samo da se javim i kazem da vas citam, da ne pomislite da smo vas zaboravili. Hristos vaskrese! Sve najbolje i drzite se!

    ОдговориИзбриши
  2. Jednom sam čula priču, da kad dete krene sa andjelom put neba, prvo obiđe svako mesto koje je volelo, sa svakog ubere cvet,da ga ponese sa sobom.Sigurna sam da Staša i dalje ima ovaj cvet..i da je bila uz vas za Mašin rođendan, ljubav je jaka..Kako može da prođe gde da ode ta bol.ne znam..kada je osećamo i mi koji je nismo poznavali.a kamoli vi...Jak zagrljaj za Mihiće.

    ОдговориИзбриши
  3. Hoćemo knjigu o Staši!
    O tome kako je rasla, kakva su joj bila interesovanja, kakvi su joj bili komentari, šta je volela da joj se čita, kako je prihvatila malu sestru Mašu, objavite njene najznačajnije crteže (ono što je volela da crta), na koji način ste je vaspitali itd. I na taj način Staša nastavlja da živi sa svima nama koji je poštujemo i volimo iako je nismo poznavali. Njena posebnost, duhovna lepota, snaga i volja koja prožima tekstove na ovom blogu a iznad svega ljubav kojom zrači vaša porodica su jedinstvene... Zašto ne ostaviti nešto u amanet...

    ОдговориИзбриши
  4. I ja vas citam, i mislim na vas i Stasu, a nikad vas nisam vidjela, nikad upoznala. Stasina prica i vas blog mi je ostao jako urezan u pamcenje. Naravno da ova bol ne prestaje, nema tih godina koje ce to odnijeti. Mislimo na vas i vasu divnu djevojcicu!
    Aleksandra, Pedja, Nikola, Petra i Maksim Radmanovic

    ОдговориИзбриши
  5. Pratim, citam blog, cesto se setim Stase, eto, tako mala ostavila je trag i na one koji je nisu poznavali..

    ОдговориИзбриши