15.12.11.

Dragi prijatelji,jer ste to svi vi koji ste pratili blog,zelimo da vas pozdravimo i da se javimo. Stigle su nam poruke gde nas pitaju zasto retko pisemo. Zato sto ne zelimo ljude da opterecujemo tugom, zato sto mislimo da retko ko ode da vidi sta pise, zato sto se plasimo da sve tone u zaborav u ovom suludom tempu zivota, zato sto svako ima svoje brige. Zbog toga sam zelela da kalendar bude za tekucu, a ne godinu koja prolazi, jer sam znala da ce je se secati sigurno, svi oni koji su nam pisali dok je sve jos tako blisko. Znam da nam vreme nije prijatelj u tom smislu. Zelela sam da produzim secanje na Stasu, da je gledaju i misle na nju svi koji je vole i koji su navijali za nju. Nadam se da ona sad navija za nas.

5 коментара:

  1. Kalendar je predivan, i ponosno cemo ga postaviti u sred kuhinje, da nas Stasa pozdravi svojim prelepim duhom svako jutro kad ga pogledamo. Ljubimo vas i mislimo na vas. xoxoxox Lina

    ОдговориИзбриши
  2. Mislim na vas Lana svaki dan i vasu Stasu. Mislim na svu nasu decu koja su prevremeno rodjena a onda zavrsila u inkubatoru starom 40 godina. Od kad sam postala majka srce mi se cepa za nasu decu u Srbiji, izmedju ostalog i za vasu Stasu. Gledam vas na FB s Masom i preslatke ste obe. Vidim da ste brizna majka, mnogo briznija, nego sto cu ja ikad biti, ali se trudim :).
    Dobri ljudi ce uvek misliti na vas, jer koliko god mrzeli internet mi smo na njemu pratili vas zivot i dok je Stasa bila ziva, a i posle kad je otisla na lepse mesto. I tad smo se saziveli sa vama i shvatili koliko zivot ume da bude tezak. A onda naucili i da cenimo ono sto imamo, jer u trenutku sve moze da ode. Cak sam ja vama htela da posaljem jedan poklon, ali nisam htela da vas uznemiravam. Naime, dok smo bili na moru kupovali smo magnete i Kjara je izabrala, ono sto ja nisam htela da kupim, a to je bila smesna kornjaca s Galapagosa ili mi se cini da je s Galopagosa. Ne mozete ni da zamislite koliko sam se iznenadila kad sam videla poslednji Stasin crtez.
    Mislimo na vas
    Kjarina mama

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Vam! Ljubite Kjaru, volela bi da vidim tu kornjacu, na nasem poslednjem zajednickom letovanju Stasa je kupila baki bas magnet sa kornjacom, mozda je zakintoska kornjaca? To bi ona bolje znala, poznavala je dobro zivotinje, posebno amfibije, insekte i morske zivotinje. Staki je cudo! Pozdravi mami koja je sigurno super! Svetlana

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Lana, tek sam danas videla poruku. Kornjacu smo takodje u kupili u Grckoj ove godine, pa me ne bi cudilo da je to ista kornjaca. Nismo nikad bili na Zakintosu pa ne znam da li je to ta kornjaca, ali je definitivno morska kornjaca. Nogice se pomeraju na federima kao i glavica. Ja bih vam je rado poklonila, ako biste mi ostavili adresu da vam je posaljem. Mozete mi adresu poslati na mail miroslavacvejic@gmail.com, i ja cu vam je sto pre poslati. Kjara je vise i ne gleda, a i kupicemo drugu sledece godine :).
    Primite veliki pozdrav od Kjarine mame :)

    ОдговориИзбриши
  5. Dragi prijatelji, hvala vam za kalendar, Luci će biti oduševljena.

    ОдговориИзбриши