30.8.10.

bolje je

Po ko zna koji put, bolje je.
Izborila se sa još jednom infekcijom, ovoga puta gljivičnom. Nije sjajno, ali je stabilnije, CRP je u opadanju (što je dobro jer je tri dana bio visok), dobila je eritrocite i krvnu plazmu (ako sam dobro zapamtio), i polako počinje unos manjih količina hrane, tako da nastavljamo sa starim terapijama i dodajemo ovu novu, koju je prepisao Bora genetičar. Svi su ljubazni, i najzad je neko od stručnjaka rekao da nemaju mnogo iskustva sa tumorima na mozgu i da ne žele da licitiraju. Pa to je nešto što smo znali na početku.
Nada, izgleda, zaista umire poslednja.
Pozdrav svima.

13 коментара:

  1. Draga hrabra djevojčice.Tebi je predodređeno da živiš ti si istinski heroj i ti ćeš pobijediti.Od srca ti želim sve najbolje
    da ti dragi Bog da snagu da izdržiš.Uz tebe smo! Obitelj TUNJIĆ iz Mostara.

    ОдговориИзбриши
  2. Kad je mogucnost cuda prisutna, nema drugog puta. Stasa, lutko pokazimo im sta znamo. Ocigledno nisu bas svesni sta mi mozemo. Neverica nam je na putu bila dosta dugo, sada ne postoji vise ni truncica koju nismo ocistili.
    Kako se sjaji, kako se blista,
    nasa podsvest je cista.
    Poslusajte Stasu, poslusajte nas,
    podsvest je cudo i veliki spas.
    U snovima ti dolazim, pruzam ti ruku,
    ti ustajes nasmejana, pruzas mi ruku.
    Za ruke se drzimo, vesele i srecne,
    pobeda je nasa, reci su izrecene.

    Draga Stasa nasa beskonacna inteligencija isceljuje svaku celiju, ti si zdrava devojcica. Tako sam zeljna da cujem tvoj glas. Osecam da je tu, to mora tako da bude. Ljubim te.

    ОдговориИзбриши
  3. Eto.
    Opet vas je pretekla. Šalim se, ali mi je toliko drago da ne mogu nego da se i našalim. Tolike pobede moraju da vode ka konačnoj, nema drugog puta. Bravo Staša. Ljubimo te i radujemo se.

    ОдговориИзбриши
  4. Sada sam se setila članka o nekom Rusu čini mi se, pokušaću da ga pronađem, koji je sam sebe izlečio samim tim što je odlučio da više neće biti bolestan. Lekari su mu rekli da se dogodilo čudo, ali je on, ustvari, prizvao u pomoć samo moć sopstvenog uma. Samim tim postaju jasnije i Stašine pobede - ona je još mala da shvati težinu svoje bolesti, ona ustvari VERUJE da će ozdraviti.

    ОдговориИзбриши
  5. Probajte da pronađete knjigu "Holografski svemir" i svakako je pročitajte jer su u njoj opisana čudotvorna izlečenja o kojima sam prethodno pisala.

    Osim toga, moj rođak, koji je već i sam prošao kurs, preporučuje THETA tehnike isceljivanja i iz sopstvenog iskustva je smatra močnom metodom lečenja. Seminari se održavaju u Beogradu a Goran Karna je učitelj.
    Theta isceljivanje - UVODNO PREDAVANJE
    BEOGRAD Datum i vreme 12. 09. 2010. godine
    od 19.00 do 21.00 h Mesto održavanja Hotel "N", Bilećka 57, Beograd, Voždovac ULAZ SLOBODAN

    ОдговориИзбриши
  6. Stasice lepotice,
    cujes li nase reci?
    Pokusaj da nam ruke svima pruzis
    sa nama da se druzis,
    poslusaj zelje nase,
    sve su iste,
    zelimo ozdravljenje Stase...
    Ti si nam Stasa blizu pobede,
    izaberi ruku i svaka ce da te do nje odvede...
    Nemoj se plasiti malena nasa,
    ti si nas heroj upamti Stasa...
    Uvek smo tu uz tebe mila,
    bori se izdrzi jos malo,
    moli te Vila...<3

    ОдговориИзбриши
  7. pre nekoliko dana sam procitala vest da je jedna australijanka rodila blizance, jedno je prezivelo drugo nazalost nije. ona je trazila svoje mrtvorodjence i mazila ga i pricala mu dva sata i beba je pocela da dise, ozivela. prosto nemoguce, posebno nemoguce za medicinu. CUDO!

    ОдговориИзбриши
  8. Hiljade i hiljade reci neci bitu dovoljno da iskazu ono sto ti zelimo Stasa, samo hrabro napred, tu smo da ti osvetlimo put ka ozdravljenju... Molimo se svi za nasu Stasu...
    Verujmo u ono sto zelimo...
    Voli te vila Stasice...

    ОдговориИзбриши
  9. Tacno je Ana to sto ste culi. I nije to prvi put, bio je jos jedan takav poznat slucaj. Cuda su tu da se desavaju i cuda stvaramo sami. Jos jedan dokaz da je sve moguce, da nista nije nemoguce. Ljubav i zelja te majke je dovela do toga, zar nije divno. Ima mnogo primera. Ja imam 2 primera u svom zivotu i najbolji su ti na licnoj kozi. Mala Stasa zna da moaj je velika zelja i moj san da pijemo limunadu.
    Mi imamo dvonedeljnu bebu u familiji koja u meni nalazi mir, na mojim rukama se umiri i sa mnom je sve zakon. Prenosim na nju svoje znanje, svoju moc i to je to, ljubav je tu, volimo se i sve je super.
    Ja na velikoj daljini prenosim moju dobrotu, moje zelje, moju moc da Stasa ozdravi, da se svaka njena celija izceli. Ne zaspim da ne odradim molitvu i terapiju Stasinog ozdravljenja. Ja zaista hocu da pijemo limunadu, ja se uopste ne salim i to mora da bude tako.
    Draga Stasa zedna sam, hajde lutko. Ti si zdrava devojcica. Nasa beskrajna inteligencija ce uciniti da se svaka tvoja celija regenerise. Ti trcis vesela, razdragana i zoves mamu i tatu da pogledaju kako ti to spretno radis.

    ОдговориИзбриши
  10. Draga Svetlana,

    Neznam da li me se secas (Sena Glavatovic) iz 12-te beogradske gimnazije, i bezbriznih vremena kada smo razmenjivale stihove Azre? Jako me je potresla prica o tvojoj devojcici Stasi. Razumem, iz licnog iskustva, ocaj roditelja koji je nemocan da pomogne svom detetu. Moja devojcica Sonja se vec 10 godina bori sa veoma retkim sindromom. Ali o tome mozemo nekom drugom prilikom.....
    Zivim u USA u Fenixu, jako blizu nas je cuvena Mayo klinika. Ako ikako mozemo da budemo od pomoci molim te nemoj se ustrucavati da kazes/pitas. Moja email adresa je senac@cox.net.
    Puno pozdrava i sve najbolje.
    Sena

    ОдговориИзбриши
  11. Stalno svraćam u nadi da ću pročitati da se nešto dobro dešva sa vašom devojčicom.
    želim samo da vam prenesem dovbre misli i predložim da ukoliko zaista mislite da je mayo klinika šansa za nju, predlažem vam sledeće:
    - ne čekajte puno: krenite u medijsku kampanju prikupljanja novca
    - pošaljite mejlove na adrese velikih firmi u obraćanju za pomoć
    - tražite od nekog lekara da vam napiše da mayo klinika nudi ono što mi nemamo ovde
    - naša crkva u inostranstvu može da vam skupi novac
    - vidim kontakt gore koji vam može značiti puno - troškovi boravka roditelja su ogromni - kontaktirajte bolnicu i vidite da li postoji način da se nešto odradi pro bono
    - ukoliko vam je potrebna pomoć prevoda na eng. jez - tu saml. i ukoliko želite da priču širite, takdje sam tu da pomognem koliko mogu.

    pišem vam iz ličnog iskustva - naime, pomagala sam jednom klincu da ode na transplantaciju jetre, pa znam šta smo sve radili...
    želim da vam kažem i to da su me ljudi savetovali da se ne uključujem u čitavu priču jer su šanse za ozdravljenje dečaka bile minimalne.
    evo ga, živ je - tri godine posle transplantacije.

    pozdravljam vas i ljubim,
    snezana

    ОдговориИзбриши