4.8.10.

04.avgust

Seturacija je loša, tako da su je opet vratili na aparate... temperature nema, ali sad dalje sve neizvesno.... prima infuziju.
Sutra će da vide da li je to sve od centralnog sistema ili nije, oni misle da nije, već od one bakterije koju je imala.

3 коментара:

  1. Nadam se da nisam dosadna. Citajte knjigu MOC PODSVESTI i vi roditelji prenesite joj na njen um, sve to. Vi to mozete, ja to znam. Zar za tu bakteriju ne moze da joj se daje caj od brusnice, znam da je odlican za protiv bakterija? Nemojte pocenjivati ovu knjigu sto vam prdlazem, kamo srece da sam za nju znala jos ranije da vam predlozim. Ali nikad nije kasno. Znam da je tesko shvatiti ovo sto vam pisem, ali verujte mi ja sam uvek praktikovala deo toga u zivotu i kamo srece da sam znala za ovako nesto ranije, sada bih imala stopostotno zdravlje, ali ja znam da mogu sada sve. Zato 100 % rad na tome i garancija je tu. U knjizi,ako je dobro shvatite je cela moc. A VI TO UMETE, JA ZNAM. Knjigu pise Dzosef Marfi. A znam da vam je dosadilo vise svakakvih predloga i sve i svasta, ali zaista vredi ne samo za Stasu, nego uopsteno u zivotu i za Masu i za vas sve. Molim vas procitajte je. Mozda je mozete unajmiti u biblioteci, vidite sami.

    ОдговориИзбриши
  2. Izdrzite i budite jaki.Pokusajte s tom knjigom i verujte, deluje.

    ОдговориИзбриши
  3. Stasa molim se za tebe. Ja prenosim moje pozitivne misli na tebe i svi me podrzavaju u tome. Ti se boris i upornost daje rezultata. Ti ustajes zdrava, napustas bolnicu i zaboravljas sve sto je bilo. Ti si zdravo dete. Cekam te u poslasticarnici, narucila sam tvoj omiljeni sladoled. Ljubim te.

    ОдговориИзбриши