10.2.10.

Preokret 10.02.

Konzilijum odobrio nastavak terapije! Žele da počnu odmah sa hemioterapijom, pa da kombinuju sa zračenjem. Kako će Staša to podneti, ne znaju, ali sve je bolje od smrtonosnog čekanja!
Sutra prelazimo u sterilni boks.

Izvadjeni su novi pasoši.

9 коментара:

  1. Nadamo se da će hrabra devojčica dobro podneti terapiju, i da će joj ubrzo biti mnogo bolje. Molićemo se i dalje i misliti samo pozitivno.
    Postoji mogućnost da već sutra nabavimo food grade H2O2, pa da počne i sa tom terapijom. Javiću se...

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da se konacno nesto desava ali mi nije jasno sta je sada sa odlaskom u Nemacku?! Ne verujem da ste od toga odustali ako smatrate da tamo moze da dobije konkretniju pomoc u lecenju. Svaki dan pratim vas blog i iskreno se nadam da ce na kraju sve biti najbolje sto moze i da cemo se opet sresti u negde u Grckoj. Misle na vas i mole se za Stasino ozdravljenje vasi prijatelji iz Zrenjanina.

    ОдговориИзбриши
  3. Dragana, a da li postoji mogucnost protonske terapije?

    ОдговориИзбриши
  4. Radujemo se dobrim vestima i verujemo da će terapije doneti poboljšanje..onda smo svi tu da bar materijalno potpomognemo lečenje u Nemačkoj..Budite i dalje tako hrabri,kao što je vaša devojčica...
    Dragan,Marko i Rajna

    ОдговориИзбриши
  5. Kako je Stasa danas?
    S obzirom na preokret, kakvi su planovi za hrabru malu Stasu, sto se tice Nemacke? I moja porodica je tu da ovo lecenje u stranoj zemlji potpomogne.

    Dragana iz XII Beogradske

    ОдговориИзбриши
  6. Dragana, poslala sam ti danas email na onu tvoju dt_jovic@msn.com adresu, sve sam napisala o St. Jude's Children's Research Hospital, primaju i one koji ne mogu da plate, a cesto im pokriju i troskove puta, tako bar njihov sajt kaze, samo traze da ih doktor iz Srbije kontaktira/preporuci pacijenta, zajedno sa roditeljima.

    ОдговориИзбриши
  7. Lina, hvala ti, ali oni su kontaktirani odavno i ne mogu da nas prime, a ta plaćanja su za USA klince, a ne nas.... zvali smo ih više puta.

    ОдговориИзбриши
  8. Ovo su jako dobre vesti, ali svakako treba imati u vidu naprednije zdravstvene centre. ako sta treba, javljajte, tu smo.Pozdrav veeeeeliki, Stasi i njenim roditeljima.Ruzica.

    ОдговориИзбриши
  9. Molim se Bogu za Stasino brzo ozdravljenje! Ovih dana puno citam o maticnim celijama i koliko one zaista mogu da doprinesu ozdravljenju. Kazu da se uzorak moze uzeti i iz kicmene mozdine neke starije osobe iz porodice, pa treba i to mozda imati na umu. Sve treba probati, a moja porodica i ja se molimo da hrabra Stasa pobedi i brzo ozdravi!!

    ОдговориИзбриши