16.2.10.

Odlazak kući - neizvestan!

Posle prve ture hemioterapije, Staša je malaksala i muka joj je. Nadam se da je trenutni pad. Napravili su rentgen pluća. Čekamo da ga uporede sa prethodnim snimcima.

tata i mama

9 коментара:

  1. Pozdrav Staši i njenim roditeljima od Milice iz Slovenije, Draganine drugarice. Redovno pratim blog, raspitala sam se ovde i rekoše mi da su mučnina i malaksalost nesto sto se ocekuje nakon hemioterapije i da vecina pacijenata prolazi kroz to. Uverena sam da ce Staša brzo da se oporavi.

    ОдговориИзбриши
  2. Treba se boriti dok god ima vremena. Lekari će učiniti sve što mogu i znaju, ali ne treba zaboraviti ni na snagu i moć Boga koji je dao te lekare. To nije priča za utehu. Bog nastupa tamo gde su lekari nemoćni. Dok lekari čine sve što mogu, molite se za Božiju pomoć i verujte da vas čuje, jer molite nekog ko je toliko moćan da je stvorio nebo, zemlju, biljke, životinje, ljude, pa i vas same. Vreme milosti još traje. Pogledajte ovaj video http://nevesta-hristova.org/video_propovedi2.html

    ОдговориИзбриши
  3. redovno pratim Stasino stanje i zelela bih da pozdravim svoju drugaricu iz srednje skole Svetlanu Jovic koja se pokazala kao veoma hrabra majka. ne znam kolko ti ovo znaci ali skupili smo se desetak nas iz XII iz odeljenja i redovno se dopisujemo i verujemo i nadamo se da ce ti dete ozdraviti.

    drzi se , budi i dalje jaka

    Ana Milicevic(Markovic)

    ОдговориИзбриши
  4. Lutkica mala se vratila svojoj kuci sto ce sigurno uticati pozitivno na njeno raspolozenje.Ako bilo sta mogu da uradim za vas iz Austrije ili Italije,molim vas da mi kazete.
    Veliki poljubac celoj porodici

    Ivana Ivanovic

    ОдговориИзбриши
  5. Potreslo me ovo što sam pročitao i ne znam kako bih pomogao!

    Ne znam da li bi informacija o jednom drugom pristupu (link ispod) pomogla?

    http://www.drtasic.com/

    Kako god, divni ste ljudi i želim Vam sreću i da Vam to zlatno detence ozdravi!

    ОдговориИзбриши
  6. Danas sam prvi puta cula za Stasu i vasu borbu.

    Molim se, iskreno i iz dubine duse, da pobedite bolest, da Stasa ozdravi.

    Dusice mala, mislicu na tebe svakog casa, molicu Boga za tebe.

    ОдговориИзбриши
  7. Tudja iskustva govore da je period radikalnih terapija prilicno mucan i najtezi u procesu lecenja ali mislim da ta faza dovodi do izlecenja..nadam se da ste se povezali sa Udruzenjem roditelja dece obolele od tih bolesti i da vam mogu bar malo pomoci,sto iskustveno,sto prakticno...
    Samo tako nastavite,mi smo tu u svako doba...
    Rajna sa Draganom i Markom

    ОдговориИзбриши
  8. Uz vas smo i molimo se. Stasa ce ozdraviti, Bogu se molim i on zna dobro nas dogovor. Pomognite nam svi uz molitvu i veliku veru,verujte sa mnom zajedno da cemo jednog dana zajedno sa Stasom piti kafu. Ja to zaista od srca zelim. MOLIM TE BOZE.

    ОдговориИзбриши