19.2.10.

Kućna nega

Treći dan
kući

Uglavnom je mrzovoljna, sve joj teže pada kad je ne razumemo šta hoće da kaže, a sklapa sve duže rečenice i uvodi nove pojmove. Kad je došla prvi dan kući, htela je da hoda i napravili smo 2 kruga do kupatila. Juče smo je kupali u kadi prvi put posle duuugog perioda, prijalo joj je... danas je ponovo htela da roni. Ušla je u neki ritam spavanja, što smatramo dobrim, jer telo može da se odmori i da prikupi snagu koja joj je neophodna - iako lekari u takvim situacijama predlažu oprez, jer to može da znači i oticanje unutar glave, što nas dodatno čini nervoznijim, ali ipak smatramo da je odmor. Mi imamo sve veće emotivne oscilacije.

Pošto je fiktivni rok koji su dali lekari prošao, veoma smo napeti i svaki put kada se umiri, osluškujemo da li diše.

Stupili smo u kontakt sa dr Viktorom Borisovim iz Moskve, o čijoj metodi ćemo pisati kasnije, i uzeli preparate za dete.

Krvna slika je dobra, sledeća kontrola je u ponedeljak.

mama i tata

5 коментара:

  1. veliki pozdrav za Stasu i za sve vas. To je jako dobro sto je krvna slika dobra. Zapravo to me ubedjuje da je sve u redu i da ce tako i biti ubuduce. Nemojte razmisljati o nikakvim negativnostima. Verujte samnom zajedno da ce sve biti u najboljem redu. Mnogo je bitno da roditelji razmisljaju samo pozitivno, da odbace svaki negativni trenutak misli.gledajte ocima cuda i verute u cuda. Procitajte moje komentare u predhodnim postovima, nadam se da cete izvuci pouku. Da li ste culi za istinitu pricu deteta, kojem su lekari rekli da mu nema spasa, i da je odjednom ozdravilo,niko ne znajuci kako. Proglasili ga svetskim cudom.Unestite sto vise veselosti, radosti, izmislite razne igre koje donose radosti. Kontaktirajte sto je vise moguce pozitivne ljude.Non stop se na neki nacin zaposljavajte i to sto vise lepim stvarima. Niceg tuznog, nikakvih tuznih prica, tuznih filmova..samo lepo i veselo. Znam da je tesko izvesti, ali ljubav prema nasoj deci duguje sve to i samo tako moze,a verujte mi moze, da se postigne nemoguce. Zapravo cudo je moguce,samo trebamo tome doprineti.Da vam budem jasnija:moj sin putuje danas sam po svetu, i ja kao majka ne smem nikad da pomislim da ce se nesto desiti, sebi tvrdim da je sve u najboljem redu, zamisljam nase nove susrete, radost, veselje, zagrljaj i nikad ne smem da pomislim da moze doci do neke nesrece. Majke ne smeju da rade ono sto obicno rade. Ne smeju da strepe,jer time doprinose onome sto ne valja. Ako me nekad misao odvuce,odmah sebe odtresem od toga i pomolim se da nas Bog od zla sacuva.
    Molim se gospodu Bogu da nam Stasa ozdravi, verujte sa mnom,desice se cudo.
    Znam da ce mnogi reci da sam luda,ja nikom ne zameram,svako ima pravo da misli sta hoce,ali ja znam sustinu svega i isprobano,dokazano. Jednog dana ce me mnogi razumeti.
    Ima jedna stara poslovica,kako sebi namestimo krevet,tako cemo spavati.
    Znam da me malo ljudi razume,ali nadam se da ce me ubuduce razumeti mnogo vise.
    Moramo verovati u sve sto radimo,da bi bilo dobro.Dacu sve od sebe da vam unesem pozitivnu energiju da istrajete u svemu. Uz vas sam,Bog ce nam pomoci,on moze,verujte sa mnom u tu moc.

    ОдговориИзбриши
  2. Nema sam, razumem, i radujem se i strahujem, ali se molim, molim se za Stasu, molim se da i vama Gospod da snage, sve je volja NJegova!

    ОдговориИзбриши
  3. Ne znam da li nesto moze da pomogne, ali sam naleteo na ovo na youtube. Pogledajte. Radi se o alternativnoj medicini, cini mi se da nije neozbiljno. Saljem vam link, a knjigu mozete da skinete sa prozorceta gore desno na youtube.
    htpp://www.youtube.com/watch?=066Ns0ZAheg&feature=related

    ОдговориИзбриши
  4. Ili jos bolje idite na youtube i potrazite PRIRODNI LEKOVI ZA KOJE `ONI` NE ZELE DA ZNATE - KEVIN TRUDEAU

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala, knjiga je skinuta odmah i već do pola pročitana!!!!

    ОдговориИзбриши