20.2.10.

Iznenadjuća pozitvna promena 20. februara

Noćas je Staša probudila u 04h i zahtevala da jede, naravno zbog njene upornosti smo morali da joj spremimo i jela je do 05h. Posle je ostala budna iako smo se mi batrgali da zaspimo.
U 07h počela je da lupa rukom, kao što ona to ume nervozno, da viče:'' Ustajte!'', preneraženi smo skočili da vidimo šta se dešava, a ona kaže:''Jutro je!'', začudjeno se pogledamo i upitamo:''Pa, šta ako je jutro?!'', da bi ona na to odgovorila:''Hoću da ustanem!''. Odmah smo skočili i pomogli joj da ustane.
U odnosu na juče kada nije htela ni da se okrene na stranu, a kamoli da ustane, prosto je neverovatna ta njena volja i želja za promenom. Pošto ne može da sedi samostalno, stavili smo je u njenu staru stolicu za bebe, ostala je puna 3h u njoj, dok joj se nije pojavila neka mučnina. Smestili smo je u krevet da malo odmori i posle 20' nas je pozvala prstom i šapnula da hoće da ustane.

Počeli smo da joj dajemo ruski preparat Tramelan tablete za regulaciju krvne slike i imuno sistema, a od večeras počinjemo upotrebom supozitorijuma sa hlorinom.
Dr Borisov dolazi 03. marta i ako joj se popravi stanje idemo na njegovu kliniku u Moskvu.
http://www.doctor-borisov.ru/index_eng.htm

mama i tata

16 коментара:

  1. Divno, divno, ulepšali ste mi ovaj tmuran dan!!! Mnogo se radujem, to su jako dobre vesti, snaga uma ne neverovarna i jos neotkrivena. Okruzite je smehom, pesmama, ljudima koje ona voli i sigurna sam da ce Staša da se izleči!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Tooooooooo.Bravo Stasa. TO ,TO....
    Znala sam, verujte sa mnom, mnogo mi se dopada sto se borite i znate da izaberete prave terapije i prave stvari. Radujem se sa vama. Cuda postoje,samo ih treba traziti i to na pravi nacin.Bravo, bravo, bravo Stasa. Pozdrav od Pipi koja je uz vas.Da, i to Stasa ima hrabre roditelje, a mnogo imaju veliku ulogu u tome i to je isto velika stvar.Jedna lasta ne cini prolece.Al sve zajedno- DAAAAAAA.
    Velika pusica za nasu princezu.

    ОдговориИзбриши
  3. Toliko srece, molim se Bogu da Stasa bude jaka i da izdrzi borbu!! Samo napred, mi smo svi uz vas i molimo se za Stasino potpuno ozdravljenje!!

    ОдговориИзбриши
  4. Дивне вести, хвала Богу! Само полако напред до потпуног оздрављења.

    ОдговориИзбриши
  5. SJAJNO!!!!Tako se radujemo!Svaki dan citamo blog sa nadom da cemo procitati lepe i radosne vesti, a to su ove.Veliki poljubac naj hrabrijoj devojcici.

    ОдговориИзбриши
  6. Bas se radujemo!Sigurni smo da ce Stasa ozdraviti jer je dobila najgoru bitku!Sada samo da ojaca pa da odete u Moskvu..Mozda bi mogli Vladimir i Ljudmila da pomognu u nekoj fazi...
    Puno vas pozdravljamo..
    Dragan,Marko i Rajna

    ОдговориИзбриши
  7. Samo napred Rile, uspeces ti sa svojim devojcicama. Pratim desavanja svaki dan i uz vas sam.
    Evo jedan link o nekim istrazivanjima, nikad se ne zna sta sve moze da pomogne.
    http://ucsdnews.ucsd.edu/newsrel/science/01-10NanoCocktail.asp

    Pozdrav,
    Zoran-Yubeg

    ОдговориИзбриши
  8. Hrabra Stasa i njeni roditelji,
    Mi smo roditelji male Gale kojoj je u 12 mesecu konstatovana leukemija M7 u Italiji. Bili smo leceni u Tirsovoj, lekari su nam dali pogresnu dijagnozu -mijelofibroza, govorili su da je slaba da izdrzi put u Italiju, da su sanse nikakve. Nismo se predali. Gala je sada u Italiji nakon 7 meseci, imala je transplantaciju kostane srzi, Prof. Franco Locatelli, i nadamo se da cemo kuci za 1 do 2 meseca. Ne uzimajte jedan odgovor za konacan, saljite na razne klinike. Ako moze da se nadje lekar u Italiji, drzava vam sve troskove moze pokriti. Postoji konvencija po kojoj se tamo upucuju deca. Pisite na e/mail galamiladinovic@gmail.com ako vam trebaju neke informacije. Spremni smo da pomognemo.
    Miladinovici

    ОдговориИзбриши
  9. Eto jos jedan dokaz da je psihicka borba velika stvar, veliko oruzije. Gospodin Miladinovic potvrdjuje sve moje napisano. Ja nisam postavila moj e-mail,jer se nalazi objavljen na mom blogu. Napisacu ga za svaki slucaj,ranije nisam razmisljala, mozda vam je potrebno da me nesto pitate:
    " s.pipistrela@gmail.com ",cisto da ga imate.
    Pozdrav i veliki poljubac Stasi. Tako je lep osecaj kad vidis da si pobedio sve ono sto su tvrdili da je nemoguce. Samo verujte i molite se non stop.Pomognimo svi u tome.
    Stasa, Pipi te toliko zavolela,pravicemo kikice i nosicemo dve razlicite carape,a kikice ces ti da mi pravis.A ja cu da ti napravim lepu korpu u kojoj ces da beres cvece za mamu. OBAVEZNO.
    MOLIM SE ZA STASU,MOLITE SE SVI SAMNOM.

    ОдговориИзбриши
  10. Laku noc princezice nasa. Molimo se za tebe.

    ОдговориИзбриши
  11. Zahvaljujuci Pipi sam saznala za Hrabru Devojcicu i Mocne Roditelje i dobro znam koliko podrska znaci u ovakvom trenutku.Saljem vam blagoslov ljubavi,verujte i budite jaki jer sve je moguce onom koji veruje.Pozdrav Hrabroj Devojcici

    ОдговориИзбриши
  12. Veliki poljubac hrabroj maloj Staši, Riletu, Lani, Maši.
    Uz vas smo,
    Lola, Borko, Luka i Lucia
    Pišite šta se dešava, kako je Staši.

    ОдговориИзбриши
  13. Nadamo se da Stasa uziva pored svojih hrabrih roditelja, koji gledaju da sve maksimalno odrade kako treba. Prepoznala sam u njima jacinu, borbu i podsetilo me je na moje teske dane, ja sam uspela, uspecete i vi. Sve je moguce verujte sa mnom. Kad god nailazi neki tezi trenutak zamislite kako ce to proci i dolazi bolje vreme i kako posle kise ide sunce i moja duga na mom blogu, koja je namenjena Stasi.

    ОдговориИзбриши
  14. Draga Stasina tetka, zelela bih da mi pomognete u jednoj akciji. Mozda sam nesto propustila, nisam uspela da nadjem neku od vasih adresa. Da ne bih gubila vreme, posto trenutno radim punom parom, a i takva sam, gledam da nesto odradim, da se vidi da je mama vredna, inace me moj sin nece vise shvatiti ozbiljno. Salu na stranu, treba mi vas kontakt. Javite se na: s.pipistrela@gmail.com.. sve cu vam objasniti. Nadam se da cete me razumeti, zelim samo da ispunim neke zelje svog srca, a verujem da vam nece zasmetati.
    Veliki pozdrav uz veliko iscekivanje vaseg kontakta. Pusica za Stasu.

    ОдговориИзбриши