14.1.10.

Nova magnetna 14.januar, 2010.

Danas je uradjena nova magnetna rezonanca glave i kičme.
Nije izvadjen ceo tumor, već samo jedan njegov deo :( ali doktorka je rekla ako nema ništa na kičmi, da možemo da razgovaramo o totalnom izlečenju!
Kičma je čista!!!

snimak magnetne je dignut na Rapidshare, može se skinuti ovde: http://rapidshare.com/files/335345531/Stasa_Mihic__MRI_14.Januar_2010.rar

U ponedeljak treba da se javimo na Institut za onkologiju i radiologiju zbog dogovora oko dalje terapije.

Staki se lepo oporavlja, izlazi napolje, šeta sve više, desnu ruku po malo pomera već i sama, na oko vidi dobro.

7 коментара:

  1. Dobra vest :))
    To znaci da se tumor nije prosirio... i da ce zracenje (nadam se da ga nece biti mnogo)i lekovi pomoci da se njegov ostatak potpuno eliminise. Raduje me da je Stasha svakog dana sve bolje. Veliki poljubac za hrabru devojcicu.
    Drzim vam pesnice i molim se za vas.
    Ocekujem i nadalje dobre vesti od vas.
    Pozdrav svima
    Slavica & John

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicno da se govori o potpunom izlecenju!! Javi mi sta dalje ima za terapiju - javio mi se jedan od lekara sa kojima sam ranije bila u kontaktu da me pita da li planirate lecenje u Torontu, slucajno, jer bi hteo da zakljuci slucaj...Pozdrav, Natasa

    ОдговориИзбриши
  3. Kumo,
    Kako to misliš da zaključi slučaj?

    ОдговориИзбриши
  4. Pitajt lekare moze li, i na koji nacin pomoci terapija maticnim celijama?

    ОдговориИзбриши
  5. Dragana, rekao je samo da bi hteo da "close the file" - u smislu da verovatno ovaj slucaj ima u listi aktivnih emailova, koje bi mozda sklonio u drugi plan ili obrisao ako ako ne planirate dalji kontakt sa bolnicom u Torontu. Ili ne znam, mozda je i odstampao emailove pa ih zaveo u evidenciji negde, pa da zna sta dalje da radi sa njima...Ne znam kako ovo tacno funkcionise u americkim i kanadskim bolnicama, ali mozda vode neku evidenciju o prepiskama, itd.

    ОдговориИзбриши
  6. Dragi Mihici,
    Divna vest!
    cula sam za lek "GERMANIUM" koji se dobro pokazao kod lecenja tumora, bazira se na unosenju kiseonika u celije kojim specava rast tumora i suzbija ga.

    Nadamo se da ce Stasa brzo da ozdravi!
    Puno podrske vam salje Goca sa porodicom

    ОдговориИзбриши